Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udka faszerowane nadzieniem wątróbkowo-cebulowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

udka 4 szt
wątróbka 20 dag
jajko 3 szt
cebula 2 szt
gałka muszkatałowa
Przyprawa curry orientalna Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Udka faszerowane nadzieniem wątróbkowo-cebulowym

Udka osuszamy ostrożnie zdejmujemy skórkę,by jej nie uszkodzić.Wątróbkę z cebulą mielimy,mieszamy z reszta składników,doprawiamy.Napełniamy farszem skórę,pieczemy w piekarniku do momentu aż skóra będzie rumiana.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika79 02.04.2012 19:27
wątróbkę przepraszam za literówkę
Monika79 02.04.2012 19:27
a ja lubię ewątróbkę i to bardzo
Monika79 02.04.2012 19:27
fajne
Monika79 02.04.2012 19:27
fajne
Monika79 02.04.2012 19:27
fajne
leonkot 01.02.2012 18:18
gdyby nie ta wąrtóbka...
Ewelina38 20.12.2011 21:08
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak