Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos zielony

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 250 g
szpinak 50 g
rzeżucha 50 g
szczypiorek trochę
natka trochę
koper trochę
estragon trochę
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sos zielony

Szpinak i rzeżuchę umyć, gotować 5 minut, odsączyć,przetrzeć przez sito, schłodzić. Przecier połączyć z majonezem. Natkę, szczypiorek, koperek i estragon
posiekać, dodać do sosu. Posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak