Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krupnik ryżowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 40 dkg
włoszczyzna 1 duża porcja
ryż 6 łyżek
natka pietruszki
sól
woda 2 litry

Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik ryżowy

Mięso wypłukać, dać do wody i gotować ok. 30 min. Umytą i obraną włoszczyznę pokroić w słupki. Wrzucić do gotującego się wywaru razem z ryżem i gotować do miękkości. Mięso wyciągnąć, pokroić i z powrotem dać do zupy. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kiara87
Kiara87 06.01.2014 09:51
bardzo smaczne
Katarzyna59 22.11.2013 14:32
bardzo smaczny
ankaryba 07.06.2013 08:36
smaczny :-)
berys18 23.03.2013 15:31
fajna zupka
smakoszek 18.01.2013 21:14
świetny
Łukasz15 24.12.2012 11:46
Super
Beata23 19.12.2012 09:16
pycha
Dorota59 09.09.2012 14:44
smaczny
fictor123 01.08.2012 07:50
fajny
mela25 23.07.2012 08:15
ciekawy
mirosława4 11.06.2012 19:29
smaczny
Anna152 22.05.2012 14:07
super
anulka69 20.04.2012 09:48
lubię
Ada-Gaba 19.04.2012 09:08
dobry
RenataZ-et 10.04.2012 15:33
pycha
olkaaa 06.03.2012 07:50
jeszcze nie jadłam
Dorian 24.02.2012 18:47
moja ulubiona zupka
barbara11561 22.02.2012 10:45
bardzo lubię
Ewelina38 20.01.2012 10:56
uwielbiamy taką zupkę
IKrakowianka 10.12.2011 15:39
bardzo dobry
joanna77 01.12.2011 21:46
mniam
romanrafal
romanrafal 01.12.2011 14:51
smaczny
Monika193
Monika193 26.11.2011 23:49
smaczny
Wacław 08.11.2011 08:02
pyszna zupa !
Wafelek2601 08.11.2011 06:49
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak