Przepis i sposób przygotowania na: Rumowe racuchy jabłkowo-czekoladowe
Tak przygotowaną masę, wlewamy na rozgrzany olej, formujac przy pomocy dużej łyżki racuchy. Gotowe odkładamy na papierowy ręcznik, podajemy opruszone cukrem pudrem.
kefir | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 szczypty |
jabłko | 3 sztuki |
rum | 2 chlusty |
czekolada mleczna | 2 tabliczki |
płatki owsiane | 2 szklanki |
olej do smażenia | 8 łyżek |
cukier puder | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: