Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa koperkowa na jogurcie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna 1 pęczek
woda 2 litry
koperek 1 pęczek
jogurt naturalny 200 ml
sól do smaku
pieprz do smaku
kucharek w płynie do smaku
ziemniaki 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: zupa koperkowa na jogurcie

Włoszczyzne myjemy, obieramy i płuczemy. Gotujemy bulion warzywny, dodajemy obrane i pokrojone w kostke ziemniaki. Gdy ziemniaki bedą miekie , dodajemy umyty i drobno posiekany koperek. Gotujemy 10 minnut, dodaajemy jogurt i doprawiamy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak