Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deser dla łakomczuchów

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń czekoladowy 1 szt
serek tiramisu 1 szt
anansy z puszki 1 opakowanie
bita śmietana
czekolada gorzka 1 szt
rum 3 łyż
cukier puder 6 łyz

Przepis i sposób przygotowania na: deser dla łakomczuchów

budyn gotujemy wg przepisu studzimy w tym czasie mieszamy tiramisu z rumem i cukrem. Budyń przekładammy przemiennie w pucharku wraz z serkiem i na wierzch dadjemy anansy pokrojone w kostkę oraz bitą śmietanę. Wierzch posypujemy startą czekoladą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak