Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierożki z ciasta francuskiego z barszczem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczareki całe 500 g
margaryna do smażenia
cebula 1 szt
ciasto francuskie 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pierożki z ciasta francuskiego z barszczem

pieczarki trzemy na grubych oczkach i dusimy na margarynie z cebulką doprawiając do smaku solą i pieprzem , gdy beda gotowe studzimy i robimy małe pierożki z ciasta francuskiego , pieczemy w piekarniku w 200 st ok 25 min , podajmy z barszczem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 11.03.2013 09:07
z ciasta francuskiego nie robiłam nigdy
kaja1991 21.08.2012 19:18
mój narzeczony uwielbia barszczyk byłby zachwycony:)
Iwusia 02.02.2012 22:27
ale pysznie wyglądają
Anna133 02.11.2011 15:48
np, podac na talerzu i do picia dać barszczyk w szkalnce
Anna133 02.11.2011 15:48
np, podac na talerzu i do picia dać barszczyk w szkalnce
Anna133 02.11.2011 15:47
ale lepiej je podać nie w barszczu bo się szybko rozmaczają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak