Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z topionych serków na winie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion warzywny 1 litr
wino wytrawne 1/2 szkl
śmietana kremówka 1/2 szkl
serek topiony 4 szt
sól
pieprz
grzanki
ser starty

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z topionych serków na winie

Wywar zagotować,dodając kremówkę i serki,przyprawiamy do smaku.Wlać wino dokładnie wymieszać.Podawać z grzankami i startym serem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SylwiaMagdaSabin 23.02.2012 20:50
tutaj wersja bez grzanek, można podawać jak kto woli, u mnie nie każdy przepada za żółtym serem np

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak