Gulasz czosnkowy

Gulasz czosnkowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wołowina bez kości

    1 kg
  • sól

  • mąka

  • czosnek granulowany

  • olej do smażenia

  • cebula biała

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Po umyciu mięsa kroimy je w kostkę /taką większą/. Solimy mięso, obtaczamy kawałki w mące i podsmażamy na patelni na oleju. Potem posypujemy sporą ilościa czosnku i oregano i dusimy w garnuszku na wolnym ogniu podlewając ciągle wodą aż kawałki będą mięciutkie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tomek18

11.09.2011 18:50
super,napewno smaczny

pipi765

08.03.2011 10:54
mmm pysznie wygląda

stokrotka

28.01.2011 16:27
ach aż chce się sprubować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat