Składniki:
kurki | 50 dag |
nieduży brokuł | 1 szt |
małe marchewki | 5 szt |
por (biała część) | 1 szt |
fasolka szparagowa | 25 dag |
masło | 2 łyżki |
olej | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
cukier | |
sól | |
pieprz | |
bulion warzywny | 1 szt |
kurki | 50 dag |
nieduży brokuł | 1 szt |
małe marchewki | 5 szt |
por (biała część) | 1 szt |
fasolka szparagowa | 25 dag |
masło | 2 łyżki |
olej | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
cukier | |
sól | |
pieprz | |
bulion warzywny | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: