Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej papryki ,ziemników i tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 1 szt
ziemniaki 4 szt
groszek konserwowy 1 szt
korniszony 2 szt
oliwki czarne Smak 4 łyżki
natka pietruszki
Pieprz biały mielony Prymat
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej papryki ,ziemników i tuńczyka

Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie . Odcedzamy studzimy i kroimy w dużą kostkę . Tuńczyka lekko odcedzamy z oliwy i dodajemy do zimnych ziemniaków . Korniszona kroimy drobno ,groszek odsączamy z zalewy . Paprykę myjemy kroimy w paseczki. Oliwki kroimy w plastry kilka dajemy całych .Natkę siekamy .wszystko razem mieszamy .Doprawiamy pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 02.04.2013 11:02
kolorowo :D
aginaa 02.11.2011 17:18
pyszne
jolita 02.11.2011 08:10
mniam
cooleczka 02.11.2011 08:09
apetycznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak