Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane awokado

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
czosnek 1 ząbek
cebula biała 1 mała
sok z cytryny 2 łyżki
majonez 1 łyżka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
awokado 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane awokado

Jajka ugotowane na twardo przeciąć na pół wzdłuż. Wydrążyć łyżeczką łódeczki. Obrane awokado pokroić w kosteczkę i polać sokiem z cytryny. Dodać posiekanej cebulki, czosnek, dodać pieprzu i soli, wydłubane jajko i wymiesza z majonezem. Nadzienie dodać do łódeczek z jajek. Podawać z tostami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna152 27.06.2012 07:32
super pomysł
Anna152 27.06.2012 07:32
super pomysł
Andysz 07.05.2012 09:06
super;)
IlonaAlbertos 06.05.2012 21:37
Takich jajek jeszcze nie robiłam.
leonkot 03.05.2012 08:06
super
Justyna Jussstiii 02.11.2011 08:28
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak