Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krupnik na podróbkach

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podróbki z gęsi 50 dag
kasza jęczmienna 10 dag
włoszczyzna 25 dag
woda 1,5 l
grzyby 0,5 dag
śmeitana 1/8 l
masło 2 dag
sól 1 szczypta
pietruszka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik na podróbkach

z podróbek i warzyw ugotować wywar kaszę rozkleić wywar przecedzić podróbki i jarzyny i grzyby drobno pokroić Połączyć z kaszą z warzywami jarzynami i podróbkami dodać surowe masło oraz pietruszkę posiekaną doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak