Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z tuńczykiem i czarnymi oliwkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwki czarne 4 szt
ryż brązowy 1 szkl
tuńczyk kawałki w oleju
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z tuńczykiem i czarnymi oliwkami

Ryż gotujemy w osolonej wodzie .Odcedzamy i studzimy . Do zimnego ryżu dodajemy tuńczyka w oleju i dokładnie mieszamy .Doprawiamy pieprzem .Serwujemy na talerzu i ozdabiamy plasterkami czarnych oliwek .Posypujemy posiekaną natką pietruszki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mirka-Ludomila 07.03.2012 20:44
ładnie wygląda
artur7 01.11.2011 13:06
fajne
stokrotka 01.11.2011 09:47
super
aginaa 01.11.2011 09:44
pyszne
iwa643 01.11.2011 08:31
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak