Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona wołowina

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ligawa wołowa 1 kg
oliwa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona wołowina

Umyte mięso wysmarować oliwą, oprószyć solą i pieprzem. Piekarnik rozgrzać do 220 stopni, włożyć do niego mięso i piec ok. pół godziny. Wyłączyć piekarnik, mięso zawinąć w folię i włożyć ponownie do wyłączonego piekarnika. Trzymać kolejne pół godziny. Wyjąć, pokroić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 19.01.2012 13:21
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak