Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Botwinka z jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

botwinka 1 pęczek
koncentrat buraczany 1 butelka
sól
pieprz
kostka rosołowa
śmietana 2 łyzki
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: Botwinka z jajkiem

Botwinkę myjemy, siekamy, wrzucamy do garnka, zalewamy wodą.
Gotujemy.
Dodajemy kostke rosołowa i koncentrat.
Gotujemy.
Przyprawiamy do smaku, dodajemy śmietanę.
Podajemy z jajkiem na twardo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzyna71 12.11.2011 20:13
najsmaczniejsza zupa na świecie:):)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak