Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gruszki zakopiańskie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok z 1/2 cytryny
bryndza 4 łyżki
twaaróg 2 łyżki
kilka galazek natki pietruszki
sól i pieprz do smaku
gruszki 4 zielone

Przepis i sposób przygotowania na: Gruszki zakopiańskie

Gruszki obrać, przekroić na połowy, usunąć gniazda nasienne i dokładnie skropić sokiem z cytryny. Sery przetrzeć przez sito i utrzeć ba krem, doprawić do smaku. Masą serową nadziewać gruszki, przybrać gałązkami pietruszki. Przed podaniem wstawić na conajmniej pół godziny do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Miki 18.05.2012 07:33
super
marzencia2007 13.10.2010 15:44
musza byc pysszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak