Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszna rybka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 50-60 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
jajko 1 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszna rybka

Rybę dzielimy na dowolne kawałki, posypujemy przyprawą do ryb. Następnie panierujemy w jajku i bułce. Smażymy w głębokim tłuszczu na małym ogniu. SMACZNEGO!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.01.2013 09:21
lubię rybkę
Łukasz15 20.06.2012 08:53
pyszna jest smażona ryba
babcia
babcia 20.06.2012 08:52
pycha
babcia
babcia 20.06.2012 08:52
pycha
romanrafal
romanrafal 20.05.2012 11:25
lubię to
Mati13 11.02.2012 20:09
baaardzo dobra
Elżbieta17 06.01.2012 19:23
lubię rybkę:)
Elżbieta17 06.01.2012 19:23
lubię rybkę:)
Wafelek2601 01.01.2012 02:43
lubię taką
FAFIK 30.12.2011 11:45
Smaczna!
RenataZ-et 06.12.2011 21:13
faktycznie, taka rybka jest pyszna
mic 01.11.2011 19:43
rybke od czasu do czasu lubie zjesc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak