Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzybki marynowane
jajko 2
majonez
śmietana
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski

Ogórek, ugotowane jajka i grzybki drobno pokroić w kosteczkę. Wszystko dokładnie wymieszać i dodać do tego mieszaninę z majonezu i śmietany. W razie konieczności by sos nie był zbyt gęsty dodawać jeszcze śmietany. Doprawić solą i cukrem do smaku według własnego uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak