wątróbka smażona

wątróbka smażona

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka

    30 dag
  • mleko

    5 łyżek
  • mąka

    1 łyżki
  • cebula biała

    1 szt
  • masło

    1 łyżki
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wątróbkę namoczyć w mleku ok godziny cebulę pokroić w wiórka i zeszklić zdjąć z patelni wątróbkę doprawić i oprószyć mąką smażyć ją w całości pod koniec smażenia dodać masło i cebulę smażyć

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Tahitha

08.03.2011 08:29
Właśnie wczoraj robiłam ... Super :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat