Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka smażona

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka 30 dag
mleko 5 łyżek
mąka 1 łyżki
cebula biała 1 szt
masło 1 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka smażona

wątróbkę namoczyć w mleku ok godziny cebulę pokroić w wiórka i zeszklić zdjąć z patelni wątróbkę doprawić i oprószyć mąką smażyć ją w całości pod koniec smażenia dodać masło i cebulę smażyć

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tahitha 08.03.2011 08:29
Właśnie wczoraj robiłam ... Super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak