Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń wieprzowa

2.0
(10)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majeranek
czosnek 4 szt
cebula 1 szt
papryka mielona
oliwa
rozmaryn
szynka 800 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń wieprzowa

Mieso, umyć, owiązać nićmi. Natrzeć czosnkiem i przyprawami, obłożyć cebulą, skropić oliwą. Odłożyć do lodówki na noc. Włożyć w rękaw do pieczenia i piec w temp ok 180 stopni C przez ok 1,5 h

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 03.01.2013 15:52
ekstra;)
Rybciia 10.05.2012 13:19
wygląda smacznie :-)
Ewelina38 15.03.2012 09:57
... a ja chętnie wpadnę skosztować tego mięska... ;)
olkaaa 14.03.2012 07:55
super
przejs 29.02.2012 22:26
Zapisuję się do Ciebie na lekcje kucharzenia i fotografii :D
cooleczka 17.01.2012 12:06
smaczna
BernadettaP 15.11.2011 15:49
Wspaniale się prezentuje !!!
Beatris 31.10.2011 10:21
Zapowiada się bardzo smakowicie.
Magdalena80 30.10.2011 22:08
wygląda wyśmienicie
owocówka 30.10.2011 21:13
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak