Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kęski rybne z morszczuka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z morszczuka 20 dag
Imbir mielony Prymat 2 szczypty
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
sok z cytryny 1 łyżeczka
jajko 1
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kęski rybne z morszczuka

Filet z morszczuka posypujemy solą i imbirem. Kroimy w mniejsze kawałki. Jajko rozbijamy i dodajemy cytrynę. Mieszamy i w takiej masie maczamy kawałki ryby. Następnie panierujemy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 30.03.2012 21:42
bardzo fajne
Grażyna13 22.03.2012 11:36
Podobaja mi się :)
owca441 07.12.2011 20:59
dobre
kasienka23 30.11.2011 11:14
super
Wacław 17.11.2011 20:13
pyszne !
Jolanta_P-S 11.11.2011 17:14
Jak zwykle pyszny przepis
teresa18 10.11.2011 15:01
lubię takie kaski
teresa18 10.11.2011 15:01
lubię takie kaski
ben-ka 02.11.2011 22:24
pyszna rybka:)
Margo1 31.10.2011 08:28
smaczne
Agnieszka_B 30.10.2011 20:23
Uwielbiam ryby pod każdą postacią:)
1j1o1l1a1 30.10.2011 20:03
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak