Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

indyk z czekoladą

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

indyk 1 sztuka
czekolada w słoiku 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: indyk z czekoladą

Indyka myjemy i oczyszczamy. Gotujemy w bulionie. Osuszamy, nacieramy olejem a do srodka jako farsz nakładamy około 4 łyżki czekolady ze słodika. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, krótko, bo indyk jest już ugotowany, do czasu aż się podrumieni i skórka zrobi się chrupiąca. Czekolada w środku indyka ma się rozpuścić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 10.10.2011 12:40
smaczne
agata1722
agata1722 29.08.2011 18:21
ptcha
agata1722
agata1722 29.08.2011 18:21
ptcha
agata1722
agata1722 29.08.2011 18:21
ptcha
marcia71 10.07.2011 19:15
fajny
Anna146 27.05.2011 07:22
interesujące połączenie
Katarzyna99 15.05.2011 10:12
wow
Jastinka 02.04.2011 22:54
niezłe
buksiak12 08.09.2010 16:47
smakowitość
buksiak12 08.09.2010 16:47
smakowitość
Dorota71 08.09.2010 16:24
doskonały przepis
Dorota71 08.09.2010 16:24
doskonały przepis
Emilia22 08.09.2010 15:53
bardzo fajny przepis
Emilia22 08.09.2010 15:53
bardzo fajny przepis
Emilia22 08.09.2010 15:53
bardzo fajny przepis
iwa643 28.06.2010 08:20
ciekawe połączednie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak