Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szybkie napoleonki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op
budyń waniliowy
mleko 2 szkl
masło 0,5 kostki
śmietana 250 ml
cukier
cukier puder
śmietan fix 1 szzt

Przepis i sposób przygotowania na: szybkie napoleonki

ciasto pokrój na 6 prostokątów,upiecz w temp.220 stopni.budyń ugotuj z cukrem na mleku,wystudz.masło utrzyj z budyniem,a śmietanę z cukrem pudrem i śmietan fixem.płatki ciasta przłóż obiema masami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak