Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażone pierożki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
mięso mielone 50 dkg
olej
sól
pieprz
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: smażone pierożki

cebulę drobno kroimy i smażymy dodajemy mięso i dusimy do miękkości doprawiamy do smaku. Ciasto kroimy w trójkąty i nakłądamy zimny farsz robimy pierożki. Smażymy na rozgrzanym oleju do miękkości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 04.03.2013 23:23
Z ciastem francuskim jeszcze pierożków nie jadłam
Elżbieta17 28.04.2012 17:08
super:)
Marzena34 13.03.2012 19:23
fajne
Karolcia12 30.10.2011 12:17
ciekawe pierożki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak