Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany pstrąg z warzywami i orzechami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cytryna
sól
cukinia 1/3 szt
ziemniaki 2 szt
orzechy laskowe
pstrąg wędzony filet 1 szt
papryka czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany pstrąg z warzywami i orzechami

Filet z pstrąga solimy i doprawiamy papryka słodką w proszku .Smażymy go lub grillujemy . Ziemniaki gotujemy w mundurkach .Obieramy i kroimy w plasterki .Cukinie kroimy w plasterki solimy grillujemy na patelni . Układamy na talerzu kropimy cytryną .Posypujemy prażonymi orzechami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 01.11.2011 08:13
uwielbiam ryby
gosia47-47 30.10.2011 11:43
apetyczne
aginaa 30.10.2011 11:32
pycha
iwa643 30.10.2011 11:12
Orzechy prażymy potem siekamy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak