Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapustą pekińską, jabłkiem i marchewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
marchewki 2
jabłko 1
cukier 1 łyżeczka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapustą pekińską, jabłkiem i marchewką

Kapustę pekińską przekroić na pół i pokroić w drobne paseczki. Marchewkę oraz jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej. Tak przygotowane składniki umieścić w misce, dodać oliwę, cukier, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 24.05.2012 11:48
Rzeczywiście do obiadu może być dobrą surówką :)
Margo1 31.10.2011 08:29
apetyczna
MAR3STA 29.10.2011 22:58
smaczna
agnieszka137 29.10.2011 22:08
takiej jeszcze nie jadłam, jutro ją wypróbuję:)
octo 29.10.2011 22:06
szybka do zrobienia i dobra do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak