Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 20 dag
jajko ugotowane na twardo 2 szt
cebula czerwona 1 szt
jogurt naturalny 2 łyżki
Musztarda miodowa Prymat 2 łyzki
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat 1 łyzeczka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
pieprz do smaku
wędzony filet z kurczaka 1 szt
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką szparagową

Fasolkę ugotować al dente (może być mrożona)-ostudzić ,filet z kurczaka pokroić w kostkę ,jaja i cebulę pokroić w kostkę -wszystko wymieszać .Jogurt połączyć z musztardą i przyprawami dodać do pozostałych składników.Całość doprawić do smaku solą i pieprzem.Odstawić do lodówki na min.30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 12.11.2011 12:28
uwielbiam sałatki pzrerwóżne, a takiej nie mialam okazji zjesc nigdzie
mic 12.11.2011 12:28
uwielbiam sałatki pzrerwóżne, a takiej nie mialem okazji zjesc nigdzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak