Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos z sera pleśniowego do mięs i ryb z grila

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser pleśniowy złocisty 100 g
jogurt naturalny 100 ml
suszone pomidory 50 g
czosnek 2 ząbki
sól, pieprz do smaku
bulion warzywny 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Sos z sera pleśniowego do mięs i ryb z grila

Zmiksować ser z jogurtem. Dodawać stopniowo przygotowany wcześniej bulion. Doprawic czosnkiem, solą i pieprzem. Ddac pokrojone pomidory i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak