Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z ziemniakami i pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 400 g
panga 600 g
olej 4 łyżki
sól do smaku
rozmaryn do dekoracji i smaku
cytryna do dekoracji i smaku
pomidory 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z ziemniakami i pomidorami

Ziemniaki obrać, pokroić w plasterki i obgotować 10 min. Odcedzić, ułożyć na dnie żaroodpornego naczynia, wysmarowanego olejem. Na tym położyć osoloną, natartą rozmarynem i skropioną sokiem z cytryny rybę. Piec 50 min w połowie obłożyć pomidorami pokrojonymi w plastry. Udekorować cząstką cytryny i rozmarynem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawel007 10.07.2010 08:16
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak