Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna z pstrąga z kaszka kukurydzianą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg 1 szt
marchewka 2 szt
pietruszka 1 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
kaszka kukurydziana
śmietanka
Pieprz biały mielony Prymat
Liść laurowy suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna z pstrąga z kaszka kukurydzianą

Do garnka z wodą wkładamy obraną pietruszkę i marchewkę.Doprawiamy przyprawą uniwersalną i gotujemy ok 15 min .Następnie dodajemy całego pstrąga bez wnętrzności i liść laurowy.Gotujemy ok 20 min . Uważamy żeby ryba nie rozgotowałą się .Rybę wyciągamy obieramy .Mięsko dodajemy do wywaru. Wsypujemy kaszkę kukurydzianą.Mieszamy gotujemy .doprawiamy solą ,pieprzem . Warzywa wyciągamy kroimy w kostkę dodajemy do zupy .Zaciągamy śmietanką

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 14.02.2012 09:30
ja w ogóle nie gotuję zup
Gabriela5 31.10.2011 07:02
pycha
Katarzyna/kate1980 29.10.2011 21:04
nigdy nie robiłam z pstrąga szkoda by było mi tej rybki do zupy
aginaa 29.10.2011 15:39
fajna, choc nigdy nie jadlam zupki rybnej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak