Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt bez cukru dla diabetyków

5.0
(130)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 szt.
mąka 5 łyżek
proszek do pieczenia 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt bez cukru dla diabetyków

ubić białka na sztywno dodać żółtka wymieszać na koniec wsypać wymieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia delikatnie wymieszać wylać do tortownicy i upiec w temp.180st.ok.20min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 19.01.2012 13:35
przydatny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak