Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus selerowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler korzeniowy 30 dag
śmietana 36-procentowa 40 dag
masło 2,5 dag
mleko 1 l
sól 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Mus selerowy

Seler obrać, umyć, ugotować w mleku, osączyć na sicie i zmiksować z masłem oraz śmietaną. Doprawić solą i pieprzem czarnym mielonym Prymat.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 30.05.2011 09:43
fajny przepis
kriso 30.05.2011 09:43
fajny przepis
marcia71 11.05.2011 11:13
zapowiada sie smacznie
Adamorek 04.03.2011 17:32
ciekawe
szajba2 14.01.2011 14:55
mus selerowy smaczny i zdrowy
bami 21.11.2010 12:31
A to feler westchnął seler :P ciekawa sprawa. Niby za selerem nie przepadam, ale...
Barbara55 26.08.2010 15:52
selera jakoś nie lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak