Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podsmażane pierogi.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Podsmażane pierogi.

W osolonej wodzie gotujemy pierogi z mięsem lub pierogi z kapustą i grzybami. Boczek kroimy w paseczki i wytapiamy ze smalcu skwarki. Solimy i pieprzymy. Następnie ugotowane pierogi podsmażamy ze skwarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 23.02.2012 16:26
ale pomysł się liczy
Izabela/bella81 28.10.2011 11:37
ale za to bardzo pyszne danie :)
SmacznaPyza 28.10.2011 09:50
ciężko nazwać to przepisem - to propozycja podania gotowych pierogów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak