Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1 szt
cebula 1 szt
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
oliwa 4 łyżka
kapusta czerwona 40-50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty

Kapustę poszatkować i sparzyć wrzątkiem. Wymieszać z sokiem z cytryny aby odzyskała kolor. Jabłko zetrzeć na tartce o grubych oczkach, cebulę pokroić w kosteczkę. Wszystkie składniki połączyć , wymieszać z oliwą i dodać do smaku sól i cukier. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 23.11.2012 15:41
uwielbiam
Seba 06.06.2012 08:50
extra
owca441 08.05.2012 18:10
pyszna
teresa18 28.03.2012 17:10
świetna
Łukasz15 08.03.2012 09:28
smaczna
babcia
babcia 03.03.2012 11:57
po prostu smaczna
Kuchareczekjeden 26.01.2012 06:35
smaczna...lubi? tak?
kate.500 14.01.2012 00:09
smacznosc
RenataZ-et 12.01.2012 20:25
super dodatek do obiadu
Elżbieta17 31.12.2011 14:48
super:)
Margo1 03.12.2011 11:41
uwielbiam
Margo1 03.12.2011 11:41
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak