Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z ziemniaków w mudurkach z ogórkami i szynką bankietową

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziamniaki 3 szt
marchew 1 szt
szynka bankietowa 15 dag
natka pietruszki
korniszony 1 szt
ogórek kiszony 1 szt
papryka czerwona 1/2 szt
oliwa
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z ziemniaków w mudurkach z ogórkami i szynką bankietową

Ziemniaki dobrze myjemy i gotujemy w mundurkach .Marchewkę obieramy i gotujemy . Z ziemniaków ściągamy łupiny i kroimy w kostkę . Marchewkę ugotowaną także kroimy w kostkę .Lekko mieszamy.Dodajemy pokrojoną czerwoną paprykę .Ogórki kroimy w drobna kostkę . Wszystko mieszamy .Doprawiamy solą ,pieprzem i oliwą chilli.Szynkę kroimy w paseczki i układamy dookoła sałatki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolanta19 19.11.2011 19:47
pięknie
Gabriela7 29.10.2011 07:39
pycha
artur7 29.10.2011 07:23
fajne
Iwusia 28.10.2011 23:12
super
gosia47-47 28.10.2011 07:50
super
iwa643 28.10.2011 07:37
Przed podaniem odstawiamy na 10 min.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak