Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bezy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 4 sztuki
cukier puder 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: bezy

Białka ubijamy na sztywna piane i nie przerywajac ubijania,dosypujemy powoli cukier.Na blache wykladamy papier do pieczenia.Nakladamy porcje masy lyzka na blache.Suszymy bezy 30-40 minut w temperaturze 120-140 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 11.09.2011 11:16
pycha
calliope 07.09.2011 09:07
Pycha
ronald88 29.08.2011 10:50
super
ronald88 29.08.2011 10:50
super
kochanyptysiu 05.04.2011 11:41
wyprobuje
SyMiki 22.02.2011 16:53
pyszne
bogumiła3 17.09.2010 21:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak