Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rozki orzechowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 50 gram
białko 1 sztuka
cukier puder 150 gram
orzechy 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: rozki orzechowe

Polowe orzechow zemlec,reszte posiekac.Bialko ubic,dodac cukier,zmielone orzechy,make i wymieszac.Mase podgrzac na parze i ostudzic.Formowac rogaliki,posypac je siekanymi orzechami.Ukladamyna blasze i pieczemy okolo 20 minut w temp.160-170 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika154 09.09.2011 07:47
super
cukiereczek 28.04.2011 10:10
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak