Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

indyk na patyku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 40 dkg
olej 2 łyżki
olej sezamowy 1 łyżeczka
sos sojowy 1 łyżka
czosnek 1-2 ząbki
orzeszki ziemne 15 dkg
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: indyk na patyku

mięso pokroić w paski posolić, popieprzyć, nabić na patyki od szaszłyków, oleje wymieszać z sosem, zmiażdżonym czosnkiem i posiekanymi orzechami, mieszaniną posmarować mięso i odstawić na godz. do lodówki następnie usmażyć z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 30.03.2013 10:37
fajny indyczek
hastalavista 10.02.2012 13:33
rewelacja :)
kuklik 31.10.2011 09:31
przepyszne
owca441 27.10.2011 19:37
mniam niezłe smaki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak