Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pulpety w sosie grzybowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 60 dkg
pieczarki 50 dkg
czosnek 2 ząbki
sól
pieprz
kajzerka 1 szt
jajko 1 szt
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
natka pietruszki
mąka 1,5 łyż

Przepis i sposób przygotowania na: pulpety w sosie grzybowym

mięso wyrabiamy z przyprawami i startym czosnkiem doprawiamy do smaku. Formujemy kulki i wrzucamy na gotująca wode w tym czasie gotujemy lekko grzyby i miksujemy dodoajemy do gotujacych pulpetów chwile gotujemy doprawiamy do smaku zaprawiamy mąką posypujemy natką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 27.10.2011 12:24
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak