Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 sztuk
cebula 1 sztuk
sól 0,5 łyżeczka
pieprz 0,5 łyżeczka
majonez 3 łyżka
musztarda 1 łyżka
liść selera 1 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Tuńczyka odcedzić, cebulę obrać i drobno posiekać, dodać sól, pieprz, majonez, musztardę i ugnieść wszystkie składniki na jednolitą masę. Wierzch posmarować majonezem i udekorować liściem selera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak