Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kawior z gęsich wątróbek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gęsie wątróbki 50 dag
cebule 2 szt
majonez 5 łyżek
natka pietruszki
sól, pieprz
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kawior z gęsich wątróbek

Wątróbkę umyć, pokroić na kawałki i obsmażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu razem z obraną i pokrojoną cebulę. Po wystudzeniu zemleć z jajkami na twardo, dodać majonez, doprawić do smaku. Na koniec posypać posiekaną natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak