Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z bryndzy i sera białego z pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bryndza 20 dag
ser biały 10 dag
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
masło 5 dag
sól
cukier
mleko
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z bryndzy i sera białego z pomidorami

Bryndzę i ser podzielić na kawałki i rozetrzeć nożami malaksera, dodać masło, rozetrzeć, dodać koncentrat i trochę mleka i ponownie rozetrzeć. Doprawić do smaku i podawać z posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 26.10.2011 20:46
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak