Składniki:
gęsie żołądki | 1 kg |
mięso mielone wieprzowe | 50 dag |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżeczki |
wywar z mięsa | 1/2 litra |
olej do smażenia | |
pieprz, sól | |
gałka muszkatołowa |
gęsie żołądki | 1 kg |
mięso mielone wieprzowe | 50 dag |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżeczki |
wywar z mięsa | 1/2 litra |
olej do smażenia | |
pieprz, sól | |
gałka muszkatołowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: