Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasztet babusi

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

groszek konserwowy 1 puszka
ziemniaki ugotowane 5 szt
jajko 3 szt
śmietana 1 szkl
margaryna 2 łyżeczki
sól pietruszka kminek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasztet babusi

ziemniaki i groszek przepuścić przez maszynkę tłuszcz stopić i dodać do masy razem z żółtkami pietruszką posiekaną solą białka ubić na pianę i połączyć z masą przełożyć do formy keksowej i piec w piekarniku temp 200*c ok 45 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 17.06.2012 08:26
pyszny
aga130982 17.06.2012 08:26
pyszny
tomek18 12.12.2011 08:09
wygląda bardzo pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak