Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie marynowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 1 kg
marchewka 2 sztuki
cebula 2 sztuki
koper 1 pęczek
cukier puder 2 łyżeczki
olej 0.5 l
musztarda 1 słoiczek
sól do smaku
ocet winny 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie marynowe

koper posiekaj cebule pokrój w talarki a marchew w plasterki.zwiń rybki ułóż w naczyniu na przemian z koprem cebulę i marchewką. oprósz cukrem pudrem solą i pieprzem olej połacz z musztardą i octem zalej rybki danie odstaw na kilka godz w chłodne miejsce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak