Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szynka w galarecie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana 8 plasterkow
jaja 2 szt
papryka czerwona 1 szt
bulion drobiowy 1 litr
Żelatyna wieprzowa Prymat 3 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: szynka w galarecie

Jaja ugotowac na twardo i pokroic kazde na 4 czesci.lozyc na szynce, dodac slupek papryki i zawinac w rulon.Zelatyne rozpuscic w bulionie.Roladki ulozyc w naczyniu zaroodpornym lub innym i zalac zelatyna,schlodzic

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak