Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BOTWINKA

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

peczek botwinki
buraki młode 2 szt
marchew 2s szt
seler
pietruszka
ziemniaki
koperek
natka
indyk 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: BOTWINKA

warzywa i zieleninę,myjemy i osuszamy.Botwinkę kroimy w paski,resztę warzyw w kostkę.
zieleninę siekamy.
skrzydło myjemy zalewamy 1litrem wody,wkładamy buraki,marchew,pietruszkę,selera.
solimy,gotujemy ok 20min.następnie dodajemy ziemniaki i gotujemy jeszcze 10min.na koniec posypujemy zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Konczi 03.09.2012 15:42
uwielbiam botwinkę
Magula 01.11.2011 19:52
To bym zjadłą. Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak