Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łosoś norweski w ziemniaczanych łuskach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 80 dag
ziemniaki 3 sztuki
masło 5 dag
oliwa 1 łyżka
jajko 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: łosoś norweski w ziemniaczanych łuskach

ziemniaki obierz i pokrój w talarki, filet umyj i osusz posól z obu stron a następnie ułóż na desce i posmaruj rozmąconym żółtkiem. Obłóż filet talarkami z ziemniaka.Ułóż rybe ziemniakami dod dołu na blasze wysmarowanej oliwą piecz ok 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 02.01.2012 14:42
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak