Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa krupnik z ryżu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

włoszczyzna
kości wołowe 40 dag
ryż 20 dag
sól, pieprz
pietruszka posiekana 1 pęczek
chili

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krupnik z ryżu

Z kości i włoszczyzny ugotować wywar. Przecedzony doprawić solą, pieprzem i chili. Ryż ugotować, odcedzić i dodać do wrzącego wywaru. Całość gotować do miękkości. Przed podaniem posypać natką posiekaną pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 06.11.2011 04:42
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak